Sunday, 10 August 2014

Esok Birthday Kesayagan

Esok birthday kesayangan dah . . Alhamdulillah dapat sambut birthday bersama
Dia buat kali ke-2 . Selama kita bersama , maCam2
Dugaan yang kita lalui . . Tetapi kita tetap kuat . Kita tetap semangat .
Happy Birthday paDa yang bernama M.Rusdie Hafiz Bin Rahim .
MUmy akan cube jaDi yang terbaik untuk abang . 
MUmy sayang abang n mUmy taknak kehilangan abang . Abang
Segalanya bagi mUmy . Happy Birthday sayang . . .!

Thursday, 3 July 2014

My Love ! My Heart . . .

Hai , Assalammualaikum . . .
Lama tak masuk dalam blogger niEm . Rasa maCam dah
berhabuk lak . Sekarang niEm puasa yang ke-5 .
Ada yang dah tinggal ? Haaa , kalau dah tinggal tU kEna ganti lah .
Tahun niEm baju raya sama dengan bakal suami tau .
Haaaa . . . Kat sini lah nak ceritakan kisah Mylove n myheart .
Dia orang yang saya cinta .
Sepanjang bercinta dengan dia , macam2 dugaan , ujian , rintihan yang kita dah
lalui . Namun kitaoam tetap bersabar sebab kitaoam sedar
Yang niEm hanya ujian tUk melihat sejauh mana kita mampu lalui
dan sejauh mana kita mampu bersabar . 
Kenal dengan dia tak lama n tak baru . Cuma tengah2 .
Ingat timE first dia nak kenal . Comel sangat muka dia tU n cara dia .
Ya dia memang baik . Bukan saja nak puji tapi kenyataan .
Saya sayang dia sangat2 . 
Saya tetap memilih dia walau macam mana keadaan dia sekalipun .
Saya terima dia seadanya ! 
Dia cinta saya dan dia jantung saya ! Saya takkan abaikan dia .
Kami pasangan yang sejati !
Susah senang sentiasa bersama . . . 
LOVE YOU MORE 
MUHAMMAD RUSDIE HAFIZ BIN RAHIM !

Friday, 11 April 2014

Lama tak mElawat blOg

Hai , Assalammualaikum . . .
Lama dah tak mElawat bl0g niEm . Berhabuk dah maybE bl0g niEm .
Miss sesangat nak taip dalam bl0g niEm .
Niem bl0g baru n kEsah baru .
Yang tak kEsah tu , terus lah setia
daLam bl0g niEm ok ?? 
^_^

Wednesday, 30 October 2013

I'm New Here

Assalammualaikum . . Saya budak baru disini . Sebenarnya dulu da ada blog
tapi saya tak ingat da . Jadi saya buat yang new lar .
Hope korang semua suDi berkenalan dengan saya k ? . . 
Jadi lepas nim saya akan ceritakan tentang kehidupan baru saya dengan orang baru .
Yang lama da hilang , sekarang bina yang baru .
Jadi bl0g nim kene lar jadi yang baru . . ^_^